top of page

ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟΝ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΚΟ​

ΣΤΑΘΜΟ...

 

Εδώ και 11 χρόνια ο παιδικός σταθμός μας ΣΝΟΥΠΥ λειτουργεί στην περιοχή του Παγκρατίου σε μία ήσυχη γειτονιά. Ο χώρος οικογενειακός, γεμάτος ζεστασιά αλλά μικρός. Η δουλειά μας και η έννοια μας είναι η σωστή ανάπτυξη των παιδιών σε όλους τους τομείς, η ένταξη τους στην κοινωνική ομάδα του σχολείου που είναι η μικρογραφία της κοινωνίας μας, αλλά πάνω απ’όλα είναι η αγάπη μας για τα παιδιά.
Ψάχνοντας χρόνια να βρούμε ένα πιο κατάλληλο χώρο, τελικά τον βρήκαμε φέτος και μεταστεγαζόμαστε.
Το καινούργιο οίκημα βρίσκεται στην οδό Ευφρονίου 11 και είναι αυτό που θέλαμε για να στεγάσουμε μέσα το έργο μας και την αγάπη μας για τα παιδιά.
Κάτω από αυστηρούς ελέγχους φτιάχνεται ένα φρούριο για την ασφάλεια των παιδιών με όψη παραμυθένια. ασφάλεια και θα απογειώσει το παιδαγωγικό μας έργο.

Προσωπικό...Το προσωπικό του ΣΝΟΥΠΥ είναι πτυχιούχοι βρεφοκόμοι και νηπιαγωγοί που έχουν πείρα και αγάπη για το αντικείμενο της δουλειάς τους, τα παιδιά σας. Τα παιδιά χωρίζονται σε τμήματα ανάλογα με την ηλικία τους για να μπορούν να δουλεύονται σωστά σε όλους τους τομείς.

Πρόληψη, Υγεία & Ασφάλεια...

 

Κάθε δεύτερη εβδομάδα επισκέπτεται το σχολείο μας η παιδίατρος για να εξετάσει τα παιδιά και αποστέλλει στους γονείς ενημερωτικό φυλλάδιο με τις υποδείξεις της. Αν ένα παιδί αρρωστήσει στο σχολείο, ενημερώνουμε το γονέα ώστε να μας καθοδηγήσει για το αντιπυρετικό που θα δοθεί μέχρι να παραλάβει το παιδί από το σχολείο.

Ο παιδικός σταθμός συνεργάζεται επίσης με έμπειρο Εργοθεραπευτή, ο οποίος και καλείται όποτε αυτό κριθεί απαραίτητο.


Δεν δεχόμαστε άρρωστα παιδιά για να αποφύγουμε την εξάπλωση των ιώσεων. Αν ένα παιδί έχει αναρρώσει και συνεχίζει αγωγή, μπορεί να έρχεται στο σχολείο και η αγωγή να δίνεται από εμάς.


Αν κάποιο παιδί χτυπήσει (π.χ. στον κήπο), υπάρχει πλήρες φαρμακείο για την παροχή πρώτων βοηθειών. Τα παιδιά έχουν ασφαλιστική κάλυψη κατά τη μεταφορά τους στο σχολείο καθώς και μέσα σε αυτό.

Διαιτολόγιο...

 

Το διαιτολόγιο βγαίνει κάθε μήνα, στέλνεται στους γονείς και είναι εγκεκριμένο από την παιδίατρο του σχολείου. Βασίζεται στην πυραμίδα της ορθής διατροφής. Όλα είναι φρέσκα, εκτός από το ψάρι που είναι κατεψυγμένο. Στο ‘ΣΝΟΥΠΥ’ παρέχεται ΠΡΩΙΝΟ-ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ και ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ για τα παιδιά που φεύγουν μετά τις 15:00.

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Καλέστε

μας στο:

 

210-7010512

Νέα:

ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΑΜΕ......και σας περιμένουμε όλους στο νέο μας μεγάλο και άνετο παιδικό σταθμό να γνωριστούμε από κοντά.

Όσοι από εσάς μας εμπιστεύεστε ήδη και μας έχετε αναθέσει τα πρώτα βήματα των παιδιώνς σας, θα εκπλαγείτε από την αλλάγή που πραγματοποιήσαμε σε αυτόν τον φρέσκο χώρο!

July 07, 2013

+

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΕΟΡΤΗ......μεγάλη επιτυχία όπως κάθε χρόνο και φέτος στην ετήσια γιορτή μας που έλαβε μέρος στο θέατρο Νέα Ελβετία στις 14 Ιουνίου.

Την παράσταση έκλεψαν και πάλι τα παιδιά μας, παρουσιάζοντας παλιά επαγγέλματα ξεχασμένα από τον χρόνο. Στο τέλος φυσικά απονεμήθηκαν πάλι τα "χαρτιά αποφοίτησης" των μικρών μας τελειόφοιτων!


June 15, 2013

+

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ......έχουν ήδη αρχίσει οι εγγραφές για το έτος 2015.

Ελάτε να δείτε τους ολοκαίνουργιους μας χώρους και να κλείσετε και εσεις μία θέση στο σχολικό λεωφορείο του "Σνούπυ", εξασφαλίζοντας σίγουρη  χαρά και επιτυχία για το παιδί σας!

July 29, 2015

+
bottom of page